2014 Dünya Kupası World Cup 2014 maçları gruplar ve fikstür burada!

Sizlere 2014 Dünya kupası ve Grup maçlarının anlatımı burada vereceğimizi gururla belirtmek isterim sayın okuyucularımız sizler için 2014 Dünya Kupası grup maçlarını getiriyoruz. 2014
Brezilya Dünya Kupası Ne Zaman, 2014 Dünya Kupası Ne Zaman Başlayacak, 2014 Dünya Kupası Ne Zaman, 2014 Dünya Kupasına Kaç Gün Kaldı?
Brezilya 2014 Dünya Kupasına ev sahipliği yapıyor , World Cup 2014'ün en iyi takımları ve maçları burada olacak. Gruplar Ve Fikstürlere ulaşmak için sizlere bu haberimizi iletiyoruz. Gruplar'dan çıkan takımlar ve çıkamayan takımlar hakkında detaylı bilgi ve karşılaştırmalara burada.
GRUPLAR
STADYUMLAR



12 Haziran Perşembe günü ev sahibi Brezilya ile Hırvatistan arasında yapılacak. Brezilya'da karşılaşmalar, TSİ 19.00, 22.00, 23.00, 01.00 ve 04.00'te oynanacak. 2014 FIFA Dünya Kupası, 12 Haziran-13 Temmuz tarihlerinde Brezilya'nın ev sahipliğinde gerçekleşecek.

Portekiz'de Ronaldo sıkıntısı

Brezilya'da 12 Haziran'da başlayacak FIFA Dünya Kupası öncesinde Portekiz Milli Takımı'nın yıldız oyuncusu Cristiano Ronaldo'nun sakatlığı ciddiyetini koruyor.

Portekiz Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, yıldız oyuncunun sol tendonundan yaşadığı problemin devam ettiği belirtildi.

Dünya Kupası elemelerinde G Grubu'nda Almanya, ABD ve Gana ile üst tura çıkma mücadelesi verecek Portekiz'de Cristiano Ronaldo'nun 16 Haziran'da oynanacak Almanya maçına yetişmesi için sağlık ekiplerinin yoğun çaba harcadığı vurgulanıyor.

Ronaldo, Portekiz'in Dünya Kupası hazırlıkları çerçevesinde Yunanistan ile hafta sonu oynadığı ve 0-0 berabere kaldığı maçı yedek kulübesinden takip etmişti. Yıldız oyuncunun devam eden ağrılarına rağmen antrenör Antonio Gaspar denetiminde hafta içi topla özel çalışmalara başladığı belirtildi.

Real Madrid'in son lig maçlarında sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Cristiano Ronaldo, takımının Atletico Madrid'i 4-1 yenerek kupaya uzandığı UEFA Şampiyonlar Ligi finalinde 120 dakika sahada kalmış ve yeniden sakatlanmıştı.

Belçika Milli Takımı'nın nihai kadrosu açıklandı

Teknik direktör Marc Wilmots tarafından belirlenen kadroya, Romalı Radja Nainggolan ve sakatlığı süren Aston Villa'nın forveti Christian Benteke giremedi.

İyileşmesine rağmen maç formunu yakalayamayacağından endişe duyulan Hoffenheim kalecisi Koen Casteels, Zulte-Waregemli Sammy Bossut ile değişme ihtimali de belirtilerek kadroya dahil edildi.

Belçikalı çalıştırıcı, Türkiye'nin yanı sıra Kosova, Arnavutluk, Sırbistan ve 3 yıl daha beklemesi halinde İngiltere'yi de seçme hakkı bulunan 19 yaşındaki kanat oyuncusu Adnan Januzaj'a da 23 kişilik kadroda yer verdi.

H Grubu'nda Cezayir, Rusya ve Güney Kore ile mücadele edecek Belçika'nın kadrosunda şu oyuncular bulunuyor:

Kaleciler: Thibaut Courtois (Chelsea), Simon Mignolet (Liverpool), Koen Casteels (Hoffenheim) ya da Sammy Bossut (Zulte-Waregem)

Savunma: Toby Alderweireld (Atletico Madrid), Anthony Vanden Borre (Anderlecht), Daniel Van Buyten (Bayern Münih), Vincent Kompany (Manchester City), Jan Vertonghen (Tottenham), Thomas Vermaelen (Arsenal), Nicolas Lombaerts (Zenit), Laurent Ciman (Standard Liege)

Orta saha: Axel Witsel (Zenit), Marouane Fellaini (Manchester United), Steven Defour (Porto), Moussa Dembele, Nacer Chadli (Tottenham), Kevin De Bruyne (Wolfsburg)

Forvet: Romelu Lukaku (Chelsea), Divock Origi (Lille), Eden Hazard (Chelsea), Kevin Mirallas (Everton), Dries Mertens (Napoli), Adnan Januzaj (Manchester United).

Nijerya'nın 23 kişilik nihai kadrosu açıklandı
Kadroda, Fenerbahçe'den Emmanuel Emenike ve geçen sezonu kiralık tamamlayan Joseph Yobo ile Rizespor'dan Godfrey Oboabona yer buldu

Brezilya'da 12 Haziran'da başlayacak FIFA Dünya Kupası'nda yer alan Nijerya'nın 23 kişilik nihai kadrosu belli oldu.

Nijerya Teknik Direktörü Stephen Keshi tarafından belirlenen kadroda, Spor Toto Süper Lig'de forma giyen oyunculardan Fenerbahçe'nin golcüsü Emmanuel Emenike ile geçen sezonu İngiltere'nin Norwich City takımında kiralık tamamlayan Joseph Yobo'nun yanı sıra Rizespor forması giyen Godfrey Oboabona da yer aldı.

Nijerya'nın 30 kişilik aday kadrosunda yer alan İnter'den Joel Obi, Real Betis'ten Nosa Igiebor, Milan'dan Nnamdi Oduamadi, Bastia'dan Sunday Mba, Lokomotiv Moskova'dan Obinna Nsofor, Warri Wolves'tan Daniel Akpeyi ve Enugu Rangers'dan Ejike Uzoenyi nihai kadroya giremeyen futbolcular oldu.

F Grubu'nda Arajantin, Bosna Hersek ve İran ile karşılaşılacak Nijerya'nın 23 kişilik kadrosu şöyle:

Kaleciler: Vincent Enyeama (Lille), Chigozie Agbim (Gombe United), Austin Ejide (Hapoel Be'er Sheva)

Defans: Elderson Echiejile (Monaco, Efe Ambrose (Celtic), Godfrey Oboabona (Rizespor), Azubuike Egwuekwe (Warri Wolves), Kenneth Omeruo (Middlesbrough), Juwon Oshaniwa (Ashdod), Joseph Yobo (Norwich City), Kunle Odunlami (Sunshine Stars)

Orta saha: John Mikel Obi (Chelsea), Ogenyi Onazi (Lazio), Gabriel Reuben (Beveren), Michael Uchebo (Cercle Brugge), Ramon Azeez (Almeria)

Forvet: Ahmed Musa (CSKA Moskova), Shola Ameobi (Newcastle United), Victor Moses (Chelsea), Emmanuel Emenike (Fenerbahçe), Peter Odemwingie, (Stoke City), Uche Nwofor (Heerenveen), Babatunde Michael (Volyn)

Hollanda Milli Takımı, Brezilya’ya gitti

Hollanda A Milli Futbol Takımı, 2014 Dünya Kupası finallerine katılmak üzere Brezilya’ya gitti.

Amsterdam Schiphol Havaalanı’ndan yola çıkan milli takım ve teknik heyeti kalabalık bir taraftar topluluğu uğurladı.

Paris üzerinden Rio de Janeiro’ya gidecek Hollanda kafilesi, ilk antrenmanını cuma günü yapacak. 11 Haziran Çarşamba günü Salvador kentine geçecek olan “Portakallar”, burada 13 Haziran Cuma günü turnuvaya katılacak ve ilk maçında İspanya ile karşılaşacak. Hollanda, 18 Haziran Çarşamba günü Avustralya, 23 Haziran Pazartesi günü de Şili ile mücadele edecek.

Brezilya’ya hareket etmeden önce Noordwijk kentinde açıklamada bulunan teknik direktör Louis van Gaal, başarılı bir sonuç elde etmek istediklerini söyledi.

İyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini belirten Van Gaal, birkaç maç sonunda Hollanda’ya dönme gibi bir düşüncelerinin olmadığını kaydetti.

Galatasaraylı futbolcu Wesley Sneijder ise turnuvanın en büyük favorisi olmadıklarını ama sürpriz yapabileceklerini dile getirdi.

Fenerbahçeli Dirk Kuyt, milli takımda yer almanın harika, ihtiyaç duyulması halinde ise göreve hazır olduğunu belirtti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder